We have 5 guests online

What is your take on 2012?
 
De werking van Corridors en Sterrenpoorten
Monday, 29 November 2010 13:19
PDF Print E-mail

Vanwege de toenemende veranderingen in de driedimensionale wetten van tijd en ruimte worden steeds meer vortexen zichtbaar, meestal alleen nog in onze ooghoeken. Tot we geloven in het bestaan van deze beelden zullen ze verdwijnen wanneer we er recht naartoe kijken.

Gelukkig vinden er veel gebeurtenissen plaats waardoor men begint te geloven in het schijnbaar onmogelijke. Zo communiceert de galactische familie bijvoorbeeld met steeds meer mensen en maken ze zich steeds vaker zichtbaar in ons dagelijks leven.

Nu meer mensen ontwaken ontdekken we de vele patenten die onderdrukt zijn. Wanneer deze technologieën tot onze beschikking komen kan het alleen maar de hele wereld veranderen. Denk hierbij aan vrije energie, antizwaartekracht auto’s, mineralen die toxische stoffen absorberen, interdimensionale poorten en nog veel meer.

Te lang hebben mensen de Aarde geregeerd die alleen aan zichzelf denken. Het zijn de ontwaakte mensen, Gaia en hun galactische familie die de moed hebben om de leugens te confronteren die zolang geregeerd hebben.

Vortexen

Een vortex bestaat uit twee essentiële onderdelen. Eén deel is de onzichtbare bron die de vortex genereert. Het andere deel omvat de uiterlijke verschijning van de spiraalvormige armen van energie die zich naar buiten toe uitstrekken. Deze armen maken de vortex zichtbaar, net zoals de armen van bijvoorbeeld de Melkweg. Een vortex op het noordelijke halfrond roteert met de klok mee, een vortex op het zuidelijk halfrond roteert daarentegen tegen de klok in.

Een vortex staat ook wel bekend als een wormgat, poort, corridor en/of sterrenpoort. Een wormgat is een hypothetische tunnel die twee verschillende punten in tijd en ruimte met elkaar verbindt, waar je doorheen kunt zonder dat je vast zit aan de driedimensionale limitaties van tijd.

Poorten zijn vortexen die in ‘plaatsen’ bestaan waar de transmutatie naar de vierde dimensie reeds voltooid is. Gaia resoneert op verschillende momenten en plaatsen van haar planeet naar de vierde en vijfde dimensies. De tijden en plaatsen veranderen naarmate de geloofsovertuigingen en verwachtingen van de wezens in een bepaald gebied veranderen samen met de stellaire invloed. Bepaalde poorten staan alleen open als bepaalde hemellichamen op één lijn staan, terwijl andere alleen openen door de verwachtingen van de wezens die in nabijheid leven van die mogelijke poort.

Het begrip wezen wordt gebruikt voor de vele levensvormen die op Aarde leven, de Aarde bezoeken en alleen opgemerkt kunnen worden door verruimde percepties. Veel mensen beginnen deze wezens nu langzaam te ontwaren. Meestal in onze ooghoeken of middels zo’n subtiel geluid dat we meenden het te denken in plaats van te horen.

Omdat deze wezens volledig verbonden zijn met hun multidimensionale zelf zijn ze niet beperkt tot auto’s, vliegtuigen, treinen of voertuigen die door de ruimte bewegen om een bepaalde bestemming te bereiken op een bepaald tijdstip. In plaats daarvan kunnen ze poorten eenvoudig waarnemen om ze vervolgens te openen met hun verwachting. Sommige poorten openen echter alleen zoals gezegd door de uitlijning van bepaalde hemellichamen. Deze poorten zijn doorgaans interplanetair en intergalactisch.

Poorten en bewustzijn

Wanneer ons bewustzijn hoog genoeg is om een poort te kunnen waarnemen, kunnen we deze openen. Het is niet je visie die de locatie van een poort bepaalt. Om poorten te kunnen waarnemen kun je ze bijvoorbeeld voelen, horen of weten dat ze er zijn. Eerst neem je ze waar door middel van je voorstellingsvermogen, omdat je wellicht nog oude programma’s van driedimensionaal denken moet loslaten voordat je ze volledig kunt identificeren.

Een belangrijke reden waarom er zoveel files zijn op onze planeet is dat het onze mentale programmering dwingt het concept te accepteren dat het makkelijk is een poort binnen te gaan. Als je denkt dat iets ‘mogelijk’ is, kun je je bewustzijn aanpassen aan de frequentie van de realiteit waarin iets gebeurt. Wanneer je echter denkt dat iets ‘onmogelijk’ is, dan is dit ook zo. Als mensen massaal denken dat iets ‘mogelijk’ is, dan verandert de realiteit. Door het driedimensionale brein houden veel mensen nog vast aan oude denkpatronen waardoor bepaalde concepten alleen langzaam geaccepteerd kunnen worden.

Gelukkig is iedereen op een bepaalde manier bezig het multidimensionale besturingssysteem te downloaden. Het collectieve bewustzijn waar de meeste mensen op aangesloten zijn maakt nog gebruik van het driedimensionale besturingssysteem. Omdat iedereen één is werkt de kracht van de denkbeelden van het collectief beperkend op degenen die het multidimensionale systeem volledig hebben geïntegreerd. Dit zijn de pioniers die de invloed van zich afschudden van mensen die nog geloven en leven in het oude paradigma.

Er zijn ook plaatsen op de wereld die functioneren als tijdelijke poorten, zoals de graancirkels van de Arcturianen. Deze poorten zijn interdimensionaal. Een wezen van bijvoorbeeld een andere planeet of sterrenstelsel kan deze tijdelijke graancirkels als interdimensionale poort gebruiken, omdat dit wezen niet gebonden is aan het collectieve bewustzijn van de Aarde. Wezens die weten dat ze de graancirkels voor deze doeleinden kunnen gebruiken teleporteren op deze manier naar hun sterrenschip of thuisplaneet door middel van de kracht van hun verruimde gedachten, gevoelens, overtuigingen en verwachtingen. Ze kunnen ook naar andere sterrenschepen reizen, omdat binnen de Federatie veel samenwerking plaatsvindt.

Corridors en sterrenpoorten

Een corridor is een poort die niet verbonden is met een bepaald gebied. Het is een poort in 'de ruimte'. Er zijn andere interdimensionale poorten/corridors zoals bijvoorbeeld de Arcturiaanse corridor, maar zij zijn hier samen met vele andere sterrennaties omdat de Aarde het Ascentieproces doorloopt richting een hogerdimensionale expressie van zichzelf. Corridors zijn niet gebonden aan tijd en ruimte en kunnen dus op alle mogelijke ‘plaatsen’ bestaan. Vanuit het eenheidsbewustzijn worden corridors als één waargenomen met openingen naar veel verschillende realiteiten.

De belangrijkste reden waarom iemand bepaalde informatie niet kan begrijpen is omdat het gaat om nieuwe concepten. Wanneer een nieuw concept je cognitie binnengaat is het niet gelinkt aan je cognitieve opmaak. Daarom is het moeilijk iets te begrijpen wat onmogelijk lijkt. Wanneer je echter herhaaldelijk deze cognitie in je bewustzijn accepteert, kun je het uiteindelijk integreren in je systeem. Hierdoor zal het collectieve geloof in ‘onmogelijkheid’ worden vervangen door het weten van de ziel.

Sterrenpoorten zijn verbindingen voor interplanetaire en intergalactische reizen. Een sterrenpoort is een cirkelvormig object wat gemaakt is met behulp van de elementen van de wereld waar het op geplaatst is. Deze sterrenpoorten zijn geconstrueerd door middel van technologie en komen niet van nature voor, zoals bijvoorbeeld vortexen. Op Aarde zijn vele sterrenpoorten gebouwd die de planeet verbindt met andere werelden, waarvan vele met een gelijkaardige resonantie.

Sterrenpoorten zijn gebaseerd op het feit dat ruimte en tijd illusies van de derde dimensie zijn en opereren door iemand die een dergelijk poort binnengaat te laten geloven dat hij of zij een enorme afstand heeft afgelegd. In realiteit reisde deze persoon door het eeuwige nu van eenheid om de vele diverse parallelle werelden binnen te gaan die resoneren met elke frequentie van een bepaalde realiteit. Wanneer de reiziger zich niet bewust is van de multidimensionale aard van een sterrenpoort kan zijn of haar aardse lichaam zeer verward raken door misbruik van de sterrenpoort.

De mensen die de Aarde regeren ontdekten deze sterrenpoorten lange tijd geleden. Helaas gebruikten ze de sterrenpoorten en andere gelijkaardige apparaten voor negatieve en egoïstische intenties. Hierdoor beschadigden ze de holografische matrix van de driedimensionale realiteit, wat desastreus kon zijn wanneer dit misbruik zou zijn doorgezet. Gelukkig zijn nu de meeste sterrenpoorten afgebroken.

Het beste is om interdimensionaal te reizen via je eigen multidimensionale bewustzijn. Het driedimensionale ego is veel te vatbaar voor het zoeken naar macht over anderen. Omdat alle energie in cirkels beweegt, komen alle negatieve intenties uiteindelijk weer terug bij de zender en zullen zij ontvangen wat zij hebben uitgezonden.

Nieuw paradigma

Het kost veel kracht om vertrouwen en hoop te blijven houden terwijl je langzaam de wereld om je heen ziet wegvallen. Elke dag is er een nieuw verhaal op het nieuws of het internet wat spreekt over de val van weer een systeem waarvan de mensen dachten dat het hun leven lang zou blijven bestaan.

Deze verandering is een teken dat Gaia ascendeert, want waar zou ze anders naartoe moeten? Haar holografische matrix is al zo lang besmet met het virus van angst dat de driedimensionale systemen de frequentie en snelheid van de nieuwe energie niet kunnen tolereren.

Daarom zijn er veel nieuwe ‘ziekten’ die de doktoren hoofdbrekens bezorgen. Ze zijn verward omdat er geen verklaring voor is te vinden in hun driedimensionale paradigma. Onze realiteit resoneert niet meer alleen naar het driedimensionale hologram, wat het hologram van streek brengt en waardoor verstoringen overal zichtbaar worden. Deze verstoringen zijn in feite poorten naar de nieuwe wereld.

Wanneer je een glimp opvangt van een poort en je denkt “is dit echt?”, stel jezelf dan de vraag: “wat is echt?”. Wij zijn echt. Wat je ook in je gedachten houdt is echt omdat jij het creëerde. Het is tijd om de boeien van het oude paradigma massaal los te laten.

Bron: Multidimensions.com